MAMMAMAGE – KONSULTATION

Mammamage-konsultation passar dig som har problem eller vill förebygga besvär under, innan eller efter graviditet. Det kan handla om ryggont, dålig hållning eller att du upplever svag kontakt och kontroll av dina magmuskler och/eller bäckenbotten

Ryggont

Dålig hållning

Svag kontakt

hero-image

Våra MammaMage-tränare

På Stjärnkliniken träffar du Certifierade MammaMage-tränare som hjälper dig med problematik eller som vill förebygga besvär under, innan eller efter graviditet. Det passar alla kvinnor, gravid som inte gravid.

Vi har även Legitimerade fysioterapeuter som genomför vaginala undersökningar för dig som har rygg- och bäckenbesvär, bäckenbottendysfunktion, smärt- och spänningstillstånd i bäckenbotten, svanskotsbesvär och urininkontinens – Ring oss på 010 – 30 30 260 så hjälper vi dig att boka detta.

MAMMAMAGE-TRÄNING

Hur går det till?

En MammaMage-konsultation börjar med att du och din mammamage-tränare går igenom graviditets- och förlossningshistorik. Därefter mäter man eventuell magmuskeldelning (rectusdiastas) samt att din mammamage-tränare kontrollerar och instruerar i aktivering för att återfå styrka och funktion i dina djupa magmuskler samt bäckenbotten, anpassat efter din nivå. Din mammamage-tränare ger dig tips och råd om vad du skall tänka på i din vardag för att uppnå kontroll i magmuskler/bäckenbotten samt hur du kan intensifiera din träning.

hero-image

Vad händer efter?

En MammaMage-konsultation kan ske som ett enstaka besök eller med en eller flera uppföljningar. Mellan besöken blir du ombedd att arbeta med olika ”hemläxor” i form av stärkande övningar.

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.