Hem » Nyheter » Vårerbjudande Massage t.o.m 1/5

Vårerbjudande Massage t.o.m 1/5

Vi vill fira in våren med dig🌷 Vi drar igång ett erbjudande på massage 40 min för 615kr (ord.745kr). Erbjudandet gäller på alla våra kliniker t.o.m 1/5 och behandlingen kan självklart utföras senare om så önskas! Erbjudandet gäller endast online och det finns ett begränsat antal tider. Varmt välkommen att boka din tid här.

Har du känt dig spänd eller stel efter träning eller andra fysiska aktiviteter? Kanske känner du att kroppen säger ifrån och att det är svårt att fokusera på jobbet. Då har vi det perfekta erbjudandet för dig – en massage! Unna dig själv en stund välbefinnande med vårt fantastiska erbjudande. Våra professionella massageterapeuter kommer att skräddarsy behandlingen efter dina specifika behov och önskemål för att säkerställa att du får en personlig och anpassad massageupplevelse.

Med en massage kan du öka blodflödet till dina muskler, minska inflammation och minska risken för skador. 

Så varför inte unna dig själv lite välförtjänt egen tid och boka en massage hos oss idag? Vårt erbjudande ger dig en chans att uppleva fördelarna med massage till ett förmånligt pris. Vi ser fram emot att välkomna dig till en givande massageupplevelse!

Boka din behandling och ta det första steget mot att bli en bättre version av dig själv!