KIROPRAKTOR SOLNA

 Söker du en kiropraktor i Solna? Då är Stjärnkliniken det självklara valet för dig! Hos oss får du träffa en erfaren och legitimerad kiropraktor som är dedikerad till att hjälpa dig mot en smärtfri vardag. Våra kiropraktorer har lång erfarenhet inom området och vår huvuduppgift är att hjälpa våra patienter att uppnå en bättre livskvalitet! 

Mobilisering

Stretching

Massage

hero-image

Legitimerad kiropraktik i Solna

Stjärnkliniken erbjuder legitimerad kiropraktik i Solna som specialiserar sig på att behandla olika typer av smärta. Vi arbetar individuellt med varje patient för att förstå deras unika behov och utveckla en anpassad kiropraktisk behandlingsplan. Vårt mål är att behandla smärta som uppstår på grund av nedsatt funktion i nerver, leder och muskler. Vill du boka tid hos en kiropraktor i Solna hos oss på Stjärnkliniken kan du göra det här. 

Våra kliniker

 Utöver vår kiropraktik i Solna, finns vi också på andra platser i Stockholmsområdet: 

Hur går en behandling till?

Våra kiropraktorer använder manuella behandlingstekniker för att hjälpa patienter med behandling av stela leder och för att lindra smärta. Vårt huvudsakliga mål är att återställa kroppens rörelseförmåga, men våra behandlingar kan också innefatta rådgivning och träning, för att ge våra patienter de verktyg de behöver för att förebygga framtida skador och smärta. 

Vid behandling kombinerar vi ofta manipulation och mobilisering av lederna med stretching av musklerna för att lindra smärta och öka flexibiliteten. Vi analyserar också noggrant de bakomliggande orsakerna till smärtan för att skapa en personlig behandlingsplan som passar våra patienters individuella behov. 

Vad kan vi behandla?

En kiropraktorbehandling kan vara en effektiv lösning för många olika typer av besvär. Våra kiropraktorer i Solna kan hjälpa dig med en rad olika problem, som till exempel: 

  • Smärta och stelhet i nacke och axlar 
  • Spända och ömma muskler 
  • Nackspärr
  • Ryggont
  • Idrottsskador
  • Migrän
  • Yrsel

Våra legitimerade kiropraktorer har lång erfarenhet av att hjälpa människor att hantera smärta och förbättra sin rörelseförmåga. Vi skapar en personlig behandlingsplan som passar dina specifika behov och mål. 

Tveka inte att höra av dig till oss eller boka tid hos en kiropraktor på Stjärnkliniken i Solna för att höra mer om hur vi kan hjälpa just dig. 

hero-image

VARFÖR OSS

Det lilla extra

Vid behov följer vi upp behandlingen med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd som kan vara behjälpliga i ditt tillfrisknande och för att förebygga att nya skador uppstår.

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.