Hem » Nyheter » Friskvårdskort och presentkort digitalt – ny shop

Friskvårdskort och presentkort digitalt – ny shop

Nu smygöppnar vi portarna till vår nya plattform – Galaxen! Som ett första släpp av Galaxen vill vi hälsa er alla välkomna in till STJÄRNSHOPEN – En friskvårdsbutik som inte bara ger dig möjlighet att använda ditt friskvårdsbidrag på ett smidigt sätt, utan som också ger möjlighet att dela hälsa och välmående genom presentkort.

I detta startskede erbjuder vår friskvårdsbutik två spännande alternativ:

  1. Friskvårdskort: Med vårt friskvårdskort kan du enkelt och bekvämt använda ditt friskvårdsbidrag genom att ladda på ett friskvårdskort och då få friskvårdstjänster tillgodo i 12 månader från inköpsdatum! Kvittot får du direkt digitalt och kan lämnas till din arbetsgivare. Använd sedan kortet på våra friskvårdande behandlingar: massage och friskvårdande behandling av fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor.
  2. Presentkort: För dig som vill dela glädjen över hälsa och välmående har vi nu möjliggjort att köpa presentkort digitalt. Dessa presentkort kan ges som gåvor till dina vänner, familj och kollegor och låter mottagarna själva välja de tjänster som passar deras behov och mål.

Vi vill göra det enkelt för människor att ta hand om sin hälsa och sprida hälsa till sina nära och kära. Våra tjänster hjälper människor att uppnå sina hälsomål!

För mer information om vår butik, friskvårdskort och presentkort, besök vår shop.

Inom kort lanserar vi även vårt nya bokningssystem i Galaxen, som är smidigt, säkert och anpassat för dig – håll utkik!