Hem » Nyheter » Vi söker dig

Vi söker dig

Leg. Fysioterapeut till Stjärnkliniken

Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten. Vill du vara med på en häftig resa?

Stjärnkliniken finns i Norrköping, Linköping och Mjölby. Vi är ett starkt team av naprapater, sjukgymnaster/fysioterapeuter, massörer, psykologer och hälsoutvecklare som arbetar med privatpersoner, företag, föreningar, försäkringsbolag samt till viss del under avtal med Region Östergötland.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift är att ta emot patienter, bedöma och behandla inom fysioterapi samt hjälpa till med vårt arbete i att utveckla Stjärnkliniken vidare. Teamet du arbetar i är din styrka och du har ansvar för att medverka till en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt starka team.  Du ska ha minst 2 års fysioterapeutisk yrkeserfarenhet och god kännedom och erfarenhet av flera manuella behandlingsmetoder. Som person är du ansvarstagande och självgående. Det är också viktigt att du är en initiativrik lagspelare, lösningsbenägen och professionell.

Har du frågor om tjänsten?

Välkommen att kontakta Sofia Falkenteg, Klinikchef i Mjölby, 0142-159 95 [email protected]

Ansök genom att skicka personligt brev samt CV till [email protected]. Vi intervjuar och anställer löpande. Sista ansökningsdag 2018-09-15

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: 100% tillsvidareanställning
Tillträde: Enl. ök
Löneform: Månadslön
Ort: Mjölby (Tjänstgöring vid kliniken i Linköping kan förekomma)