Hem » Nyheter » Ny Vd på Stjärnkliniken

Ny Vd på Stjärnkliniken

Stjärnkliniken rustar för framtiden

Den 1 september tillträdde leg. naprapaten Markus Hast som ny vd för Stjärnkliniken AB. Markus har tidigare varit klinikchef i Norrköping kombinerat med uppdrag för bland annat Tre Kronor, bordtennislandslaget och parapingislandslaget. Grundaren och tidigare vd:n Fredrik Brännström blir istället koncernchef.

Markus Hast har en lång bakgrund som elitbandyspelare. Efter att ha lagt skridskorna på hyllan för tre år sedan har han varit klinikchef för Norrköping och tar nu steget vidare till att bli Stjärnklinikens nya vd.

– Det känns fantastiskt inspirerande att få möjligheten att skapa ett friskare Sverige med tydlig prägel från vår kunskap från elitidrotten. Inom fem år är min ambition att vi ska finnas på flertalet orter i Sverige för att hjälpa företag, föreningar, landsting och privatpersoner med hjälp av vår breda kunskap och våra kompetenta team, säger Markus Hast.

Stjärnkliniken har funnits i tio års tid med utgångspunkt från Norrköping. Fredrik Brännström, leg naprapat, grundare och tidigare vd vid Stjärnkliniken har tillsammans med delägarna skapat ett starkt lag med 29 medarbetare med kliniker i Norrköping, Linköping och Mjölby. Ambitionen är nu att etablera sig över hela Sverige.

– Därför behöver vi också stärka vår organisation för att rusta för framtiden, säger Fredrik Brännström som nu istället blir koncernchef.

– Markus är en mycket kompetent ledare som är strukturerad och duktig på kommunikation. Styrelsen har rekryterat Markus då han har ett fantastiskt driv och vi ser fram mot att han i sin nya roll som VD får vidareutveckla och leda Stjärnkliniken i kommande expansion och mot nya framgångar., säger Fredrik Brännström.