Hem » Nyheter » Leg. psykolog på Stjärnkliniken

Leg. psykolog på Stjärnkliniken

Stjärnkliniken är en mix av specialister som prestigelöst tar hjälp av varandra, stöttar varandra och jobbar som ett team för ditt bästa. Det är du som är stjärnan i mitten.

Under en tid har vi jobbat med att utöka våra kompetenser i vårt starka team där vi nu har Leg. naprapater, Leg. fysioterapeuter/sjukgymnaster, Cert. massageterapeuter samt hälsocoach/PT. Vi kan stolt presentera att vi nu erbjuder psykologiska behandlingar.

Nytt stjärntillskott

Vårt nya tillskott i teamet är Betty Köhler som är leg. Psykolog och har gedigen erfarenhet av arbetslivets psykologi, jämställdhets- och mångfaldsfrågor liksom arbetsmiljöfrågor. Hon arbetar med en holistisk syn på hälsa med komplementär och integrativ metod. Betty tror på människans kraft och möjligheter som medproducenter till sin egen hälsa. Som privatperson kan du ha stressrelaterad ohälsa, eller behov av stöd i din personliga utveckling. Som företag finns möjlighet till stöd i allt som gynnar att organisationen kan förena sina krafter för att nå hållbara mål. Begriplighet, hanterbarhet och meningsfullhet är tre ord som genomsyrar Bettys arbete. Betty drivs av att bidra till att människor, företag och organisationer mår bra och utvecklas.

 

Vi fortsätter jobba med guldtänket från elitidrotten och vårt starka team med olika erfarenheter, kompetenser och bakgrunder hjälper dig att uppnå dina mål.

Boka tid på

Bokadirekt eller via telefon 011-15 95 95