Hem » Nyheter » Stjärnkliniken Sports

Stjärnkliniken Sports

Stjärnkliniken växer så det knakar och har blivit nationell partner till We Are Padel. Stjärnkliniken gör en stor satsning och öppnar kliniker i 9 orter runt om i landet under namnet Stjärnkliniken Sports. Du hittar oss bland annat i några av WAP´s padelhallar och med vår kompentens kan vi hjälpa till ytterligare i just din stad för ett bättre välmående på resan mot ett friskare Sverige.

We Are Padel har ett 80-tal premiumanläggningar runt om i Sverige och deras verksamhet drivs utifrån de tre värdeorden; gemenskap, engagemang och stolthet. Med detta som grund skall anläggningarna vara positiva mötesplatser där alla trivs och mår bra. Vilket går hand i hand med Stjärnklinikens värderingar.

– Vi är så klart väldigt nöjda med att få in en nationell huvudpartner vars tjänster optimerar våra kunders möjligheter att hålla sig skadefria. Det känns dessutom extra kul att göra det med ett av Nordens ledande företag inom sitt område, och som precis som WAP, finns representerade på ett flertal orter runt om i landet. Vår ambition är att Stjärnkliniken, med sina legitimerade naprapater, kiropraktorer, fysioteraputer och massörer, skall kunna erbjuda våra kunder ett brett spektrum av behandlingar både i förebyggande och rehabiliterande syfte. Som med alla nya partners hoppas vi att samarbetet ska öka över tid och med en långsiktighet, säger We Are Padels marknadschef Fanny Schulstad.

Vi ser fram emot denna satsning och vill därmed presentera vår nya Verksamhetsansvarig för Stjärnkliniken Sports – Gustav Ingestad. Gustav har tidigare varit klinikchef för Katrineholm, Flen, Örebro och Västerås men kommer nu att kliva in i denna nya roll för att utveckla och driva konceptet Stjärnkliniken Sports.

– Vi ser detta som ett mycket spännande och samtidigt naturligt kapitel i Stjärnklinikens verksamhet. Vår vision är att ”skapa ett friskare Sverige” och jag ser detta som ett stort kliv mot detta mål. Tack vare konceptet Sports kommer vi nu på en mer rikstäckande nivå, kunna erbjuda fräscha, stimulerande och lättillgängliga lokaler, både för våra kunder och våra egna samt framtida medarbetare. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och väl omhändertagna hos Stjärnkliniken, oavsett om du vaknar med stelhet i nacken, är idrottman eller som jag själv, spelar padel hellre än bra, säger Gustav Ingestad, Verksamhetsansvarig för Stjärnklinikens Sports.

Stjärnkliniken Sports kommer till att börja med att finnas i Malmö, Helsingborg, Stockholm Spånga, Stockholm Vallentuna, Stockholm Täby, Örebro Aspholmen, Uppsala, Linköping Tornby och Östersund.