Stjärnkliniken i Göteborg

På första våningsplanet i Axesshuset, på Södra Allégatan 6 intill den charmiga stadsdelen Haga, hittar du i nyrenoverade lokaler det multidisciplinära teamet på Stjärnkliniken! Du hittar oss även på Östra Sörredsvägen 4 i Bon padels anläggning.

Vi är ett sammansvetsat team bestående av legitimerade och certifierade terapeuter med kvalitet och trygghet i fokus som erbjuder en stor bredd av kompetenser. Hos oss hittar du naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, massageterapeuter, personliga tränare samt hälsocoach och samtalsterapeut. Detta skapar alla möjligheter för dig som privatperson, er som företag eller idrottsförening att förebygga, optimera eller få hjälp med olika typer av behandlingar utefter behov. Målet är alltid att på bästa möjliga sätt få dig smärtfri och bidra till ett hälsosamt välmående, men också hjälpa dig som vill prestera på din högsta nivå utifrån din förmåga och dina mål.

På Stjärnkliniken i Göteborg jobbar vi med ett flertal landslag såsom Futsallandslagen och Alpina landslagen, samt idrottsföreningar och företag runt om i Västra Götalands län.

Klinikchef: Ida Magnusson

Ring oss på: 010-30 30 260

Öppettider:

Mån – Fre: 08.00 – 17.00

Göteborg Haga

Södra Allégatan 6

Göteborg Bon Padel Arena 

Östra Sörredsvägen 4

 

Få hjälp av våra experter.

Stjärnkliniken Sports

Stjärnkliniken Sports

Stjärnkliniken växer så det knakar och har blivit nationell partner till We Are Padel. Stjärnkliniken gör en stor satsning och öppnar kliniker i 9 orter runt om i landet under namnet Stjärnkliniken Sports. Du hittar oss bland annat i några av WAP´s padelhallar och med...

Vi har öppet som vanligt

Vi har öppet som vanligt

Vi strävar emot att du som patient alltid ska få en trygg upplevelse hos oss och följer självfallet de restriktioner som Folkhälsomyndigheten har beslutat. Folkhälsomyndigheten bedömer enligt följande: "Nödvändig närkontakt, som vid exempelvis vårdbesök och medicinska...