NAPRAPAT GÖTEBORG

 Söker du en naprapat i Göteborg? Välkommen till oss på Stjärnkliniken! Vi har expertis inom muskel-, led- och rörelseområdet och arbetar för att minska din smärta och främja din hälsa och ditt välbefinnande

Manipulation

Stötvågs-behandling

Massage

Dry-needling

hero-image

 Legitimerade, professionella naprapater 

 På Stjärnkliniken möter du legitimerade naprapater i Göteborg som främst fokuserar på att lindra smärta som orsakas av problem i samspelet mellan muskler, leder och nervsystem, för att återställa kroppens rörelseförmåga. 

 Därefter analyserar naprapaten de underliggande orsakerna till besvären, som kan inkludera muskulära obalanser eller arbetsmiljörelaterade faktorer. Du kan även besöka en naprapat hos oss för att förebygga skador och smärta. 

Våra kliniker

Här ser du våra kliniker som erbjuder naprapati i Göteborg med omnejd. 

Vad innebär en naprapatbehandling? 

En naprapatbehandling innebär att naprapaten främst arbetar manuellt genom att använda olika tekniker för att förebygga problem som är kopplade till rörelseapparaten, till exempel smärta i muskler eller leder. 

Naprapaten kombinerar ofta manipulation och mobilisering av lederna med massagetekniker och stretching av musklerna. Andra tekniker som kan användas inkluderar elektromedicin, akupunktur, dry-needling och stötvågsbehandling, beroende på vad som passar patienten bäst. 

Hur kan en naprapat hjälpa mig? 

Genom att förebygga och behandla besvär och smärtor i muskler och leder kan en naprapat hjälpa dig att återfå rörligheten och minska smärtan i kroppen. Naprapaten kan behandla problem som smärta i rygg, nacke, skuldror, knä och axlar, samt olika åkommor som ischias, spänningshuvudvärk eller tennisarmbåge. 

Boka tid

Om du vill boka behandling hos en av våra naprapater i Göteborg eller få mer information om hur vi kan hjälpa dig, är du välkommen att kontakta oss. Vi anpassar alltid behandlingen efter dina individuella förutsättningar och behov, för att säkerställa att du får den bästa möjliga hjälpen. 

hero-image

DET LILLA EXTRA

Varför Stjärnkliniken?

Vi följer upp behandlingen med individuellt anpassade träningsprogram och andra råd om vi anser att det behövs. Dessa träningsprogram och råd kan vara till stor hjälp i ditt tillfrisknande och för att förebygga nya skador. Vi vill se till att du får den bästa möjliga vården och återhämtningen. Välkommen till vår naprapati i Göteborg! 

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.