Hem » Nyheter » Tillsammans skapar vi fotboll i världsklass

Tillsammans skapar vi fotboll i världsklass

Stjärnkliniken har fått förtroendet att påbörja ett samarbete med Linköpings Fotbolls Club. Att få vara en del av LFCs medicinska team är ett stort steg för oss på Stjärnkliniken och vi ser fram emot den resa vi har framför oss tillsammans med LFC!

Vi är glada och extremt stolta över att få bli en del av LFC som är ett av Sveriges och Europas främsta fotbollslag. Tillsammans ska vi ta damfotbollen till nya höjder!

Vi kan inte mer än instämma med tränare Olof Unogård:

”Jag är jätteglad att vi är i hamn med det här samarbetet. Stjärnklinikens ambition matchar våran väldigt väl, med att leverera bra resultat på högsta möjliga elitnivå. Genom samarbetet tar vi ytterligare kliv mot att professionalisera vår verksamhet och miljön runt spelarna. Vi vill i största möjliga utsträckning skapa ett klimat runt spelaren som möjliggör att spelaren bara behöver koncentrera sig på fotboll och på att bli så bra som möjligt. Där blir samarbetet med Stjärnkliniken en stor och viktig pusselbit, som tydligt signalerar vilken miljö vi vill stå för i LFC.”

Vi vill passa på att säga ett stort grattis till våra Stjärnor Frida Bylinder, idrottsfysiolog och idrottspsykologisk rådgivare och Franck Lafuma, fysioterapeut som kommer att sköta samarbetet och vara en del av det medicinska teamet, grymt jobbat!