Hem » Nyheter » Spännande tillskott till Stjärnkliniken – Nidal Awad

Spännande tillskott till Stjärnkliniken – Nidal Awad

Den 1 februari slår vi upp dörrarna för vår senaste stjärntillskott. Vi är otroligt stolta över att introducera en ny medarbetare som inte bara är en framstående naprapat utan som också har utmärkt sig som årets lärare hela 6 gånger på Naprapathögskolan – Nidal Awad, Leg. Naprapat och lärare! Nidal har även blivit nominerad till årets naprapat och har gjort avtryck som föreläsare och kursledare i hela Sverige, Norden och ända bort till Toronto, Canada.

Nidal kommer fortsätta sin fantastiska undervisningsinsats på Naprapthögkolan, men större del av tiden kommer han finns tillgänglig för behandlingar på Stjärnkliniken Stockholm (WTC) i sin expertis som naprapat. Men det stannar inte där. Utöver att Nidal kommer utföra behandlingar så kommer han också att sätta sig in i Stjärnklinikens rekryteringsprocess för att stärka vårt team ytterligare och han kommer att vara med och höja den interna kunskapsnivån på Stjärnkliniken med interna utbildningar. Tillsammans med andra medarbetare kommer Nidal även skapa spännande kurser för externa intressenter, vilket innebär att fler kommer få ta del av hans kunskap och expertis!

Gör er redo för fortsättningen på vår resa mot ett friskare Sverige! Vi ser fram emot att välkomna Nidal och tillsammans med honom skapa en inspirerande framtid för alla i vårt team på Stjärnkliniken men även våra patienter.