Hem » Nyheter » Medicinsk yoga hemma – med instruktör!

Medicinsk yoga hemma – med instruktör!

Ta det första steget mot att bli en bättre version av dig själv! Vi är stolta över att presentera denna kurs online.

Medicinsk yoga är en fantastisk metod för att stärka både kropp och sinne. Denna unika form av yoga kombinerar traditionella yogapositioner med vetenskapliga metoder för att förbättra hälsan på ett holistiskt sätt. Genom att träna medicinsk yoga ökar du din återhämtning, din rörlighet, förbättrar din andning och känner dig mer stark mentalt, emotionellt och fysiskt i din vardag.

  • Tolv tillfällen med start v.36 (5/9) 
  • Tisdagar kl 18.00-19.15
  • Pris: 1200kr/för hela terminen
  • Friskvårdsberättigande
  • Gratis prova på-pass: 29/8 kl 18.00

Anmälan och frågor sker till [email protected] 

Mer information om medicinsk yoga:

En av de största fördelarna med medicinsk yoga är att det är en anpassningsbar träningsform. Oavsett din ålder, fysiska förmåga eller hälsotillstånd kan du dra nytta av medicinsk yoga. Träningen kan anpassas efter dina individuella behov och mål, vilket gör den till en idealisk träningsform för människor i alla livssituationer.

Forskning har också visat att medicinsk yoga kan ha positiva effekter på en rad olika hälsotillstånd, inklusive ångest, depression, sömnstörningar och smärta. Detta gör medicinsk yoga till ett utmärkt alternativ för människor som söker en holistisk, icke-invasiv behandling för hälsoproblem.

Utöver de fysiska och mentala hälsofördelarna kan medicinsk yoga också hjälpa dig att uppnå en djupare förståelse för din kropp och ditt sinne. Genom att fokusera på din andning och närvaro i kroppen kan du uppnå en högre medvetenhet och balans i ditt dagliga liv.

Sammanfattningsvis är medicinsk yoga en kraftfull träningsform som kan hjälpa dig att förbättra din hälsa på både fysisk och mentalt plan. Oavsett om du söker en icke-invasiv behandling för hälsoproblem eller helt enkelt vill stärka din kropp och sinne, kan medicinsk yoga vara rätt val för dig.