Gruppträning

Har du smärta i dina spända muskler och leder? Vill du förebygga och stärka upp din kropp?

Träna med oss terapeuter på Stjärnkliniken! Vi kör gruppträningar/fokuspass där vi riktar in oss på ett visst besvär under passet, exempelvis höft/ländrygg eller nacke/axlar.

Vi hjälper dig att nå dina mål oavsett om det gäller att bli starkare eller att få bättre kondition. I våra fräscha träningslokaler har vi möjlighet att erbjuda dig funktionell träning anpassad för dina individuella behov. Träningen byggs mycket på människans naturliga grundrörelser. Stor vikt läggs vid att träna med fria redskap, egen kroppsvikt & funktionell träningsutrustning för att bygga en kropp som är funktionell och hållbar i vardagen. Vi tränar på olika stationer med olika övningar under tidsintervaller för att maximera förbränning, kondition & styrka.

Oavsett om du tränar aktivt eller aldrig tränat förut så anpassas gruppträningarna efter dina behov och förutsättningar. Träningen leds av antingen Lic. personlig tränare, Cert. massageterapeut, Leg. naprapat eller Leg. fysioterapeut med fler års erfarenhet.

  • Träning för specifik problematik för exempel ländryggsproblematik, nacke/axlar ect.
  • Högintensiva konditionspass
  • Träning för pre- post- och gravida kvinnor
  • Rörlighetsträning
  • Maximera förbränning, kondition och styrka

Vi uppdaterar hemsidan och våra sociala medier angående mer specifik information som tider, datum och pris på gruppträningarna. Håll koll där eller har du fler frågor hör av dig till norrkoping@stjarnkliniken.com eller ring 011-15 95 95

 

Få hjälp av våra experter.