Stjärnkliniken förstärker sin position genom att förvärva Träningsbolaget på Klarabergsviadukten AB, mer känt som Träningspuls. – Det här är ett trippel A-läge. Med förvärvet stärker vi vårt kunderbjudande för hela Stockholm, säger Fredrik Brännström, Koncernchef för Stjärnkliniken.

Stjärnkliniken har sedan år 2008 byggt sin framgång på multidisciplinära team av specialister som alltid arbetar för kundens bästa. Norrköpingsföretaget har huvudsakligen vuxit organiskt och finns i 10 städer med 13 kliniker. Sedan tidigare har Stjärnkliniken fyra kliniker på Östermalm, Södermalm, Stockholm city och i Solna. Förvärvet är ett led i att ytterligare positionera Stjärnkliniken i Stockholm och målet är att växa ännu mer i hela Sverige.

Fredrik Brännström, grundare av Stjärnkliniken, ser tydliga synergieffekter med förvärvet. – Träningspuls värdegrund stämmer mycket väl överens med vår och vi är glada att få in Anna Gaul, som drivit verksamheten och fortsatt kommer att vara verksam i Stjärnkliniken, och hennes teams kompetens i bolaget. Vi vill fortsätta att stärka vår position som ett av Sveriges största företag inom manuell medicin och även utveckla företagshälsovården.