Felicia Krepper

Felicia är utbildad medicinsk massageterapeut vilket innefattar både manuell terapi, kostrådgivning, träning och stresshantering. Hon kan hjälpa dig med kortsiktiga & långsiktiga mål. Alla är olika och arbetssättet ändras därefter, men hon arbetar alltid ur ett holistiskt, hållbart & långsiktigt perspektiv.  Hon behandlar dig som har akuta besvär, långsiktiga besvär eller dig som preventivt vill underhålla din kropp och bara vill må så bra som möjligt.

Felicia arbetar också i en grupp som fokuserar sig på kvinnohälsa utifrån våra professioner och är bland annat Cert. Mammamage-tränare. Om du som gravid, nyförlöst eller mamma sedan länge, behöver hjälp med smärta i kroppen, urinläckage både direkt efter förlossning eller 20 år senare, träning under & efter graviditet, undersökning av diastas eller bara behöver få hjälp att fokusera och komma ner i varv & ta hand om dig, din bebis eller din kropp så är du varmt välkommen.

Kuriosa

När Felicia är ledig är det bästa hon vet att hänga med sina 2 söner och sin man. Hon ser träning som ett sätt att ta hand om sig själv och hålla sig stark, pigg och frisk & tycker återhämtning och vila är precis lika viktiga parametrar. Dricker kopiösa mängder té, brinner för kvinnohälsa, att vara i naturen och älskar att sitta på caféer i storstäder.