Naprapat/kiropraktor

Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten. Vi står inför en häftig resa för att förverkliga detta och söker därför fler stjärnor till våra team. Med ett unikt lagarbete och ett forskningsbaserat arbetssätt säkerställer vi en hög kvalité på både interna och externa tjänster. Hos oss ska alla känna sig som en stjärna – oavsett om du är kund eller medarbetare!

Arbetsuppgifter
Som naprapat/kiropraktor ingår du i något av våra olika klinikteam och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i bedömning, behandling och träning av besvär/symtom från rörelseapparaten. Du möter både privatpersoner och idrottslag/idrottare och kan även arbeta utanför kliniken på olika företagsuppdrag. På vissa av våra kliniker har vi specifika uppdrag via Region vilket kan innebära möjlighet till viss specialisering.

I rollen som naprapat/kiropraktor är du en god förebild och representant för hälso- och sjukvårdsarbetet. Du kommer självklart delta i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad naprapat/kiropraktor med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt starka team.  Du ska ha god kännedom och erfarenhet av flera manuella behandlingsmetoder. Kunskaper inom elektromedicin och akupunktur är meriterande. Som person är du ansvarstagande och självgående. Det är också viktigt att du är en initiativrik, lagspelare, lösningsbenägen och professionell.

Vårt erbjudande till dig
Som naprapat/kiropraktor på Stjärnkliniken erbjuds du ett varierat arbete i en härlig arbetsmiljö. Förutom att ingå i ett team får du även arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Genom regelbunden internutbildning och fördjupningsarbete i någon av våra fokusgrupper bidrar du till att höja kvaliteten inom verksamheten. Du ges bra utvecklingsmöjligheter genom en årlig utbildningspott samt tillgång till mentorskap. Som stöd i ditt arbete har du tillgång till resurser inom sälj, marknad, ekonomi, kommunikation, HR och administration.

Har du frågor om tjänsten?
Välkommen att kontakta
Marcus Sandberg, Etableringsansvarig Stjärnkliniken AB
073-629 83 64 eller marcus@stjarnkliniken.com

Ansök genom att skicka personligt brev samt CV till rekrytering@stjarnkliniken.com

Anställningsform: Fast anställning med start enligt överenskommelse. Tjänsten är 100%.
Löneform: Olika löneformer erbjuds

 

Vi intervjuar och anställer löpande. Välkommen med din ansökan!