Klinikchef

Just nu söker vi klinikchef till Örebro

Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten. Vi står inför en häftig resa för att förverkliga detta och nu ges chansen till Dig att sitta i förarsätet. Vi söker nu en klinikchef till våra kliniker Katrineholm och Flen! Du kanske söker en ny spännande arbetsplats eller helt enkelt nya utmaningar?

Arbetsuppgifter Som klinikchef lyder du under Etableringsansvarig och ingår i ett rikstäckande klinikchefsteam. Du kommer att vara huvudansvarig för den operativa verksamheten, du har budgetansvar och tillsammans med övriga klinikchefer och Etableringsansvarig utveckla företaget på kort och lång sikt enligt uppsatta mål. Du har personalansvar och har tillsammans med Etableringsansvarig möjligheten att utveckla vårt redan starka team. Du har i ditt arbete fullt stöd i form av resurser inom sälj, marknad, ekonomi, kommunikation, patientkoordinator, administration och HR. I arbetsuppgiften som klinikchef kommer du ha kvar din roll som manuell terapeut till ca 50-75 %.

Din profil Vi söker dig som känner ett stort driv efter nya utmaningar och tillsammans med ledningen i Stjärnkliniken vill forma vår framtid. Som person är du ansvarstagande, självgående och lyhörd. Du är också en utpräglad lagspelare som förstår att ditt team är din styrka. Du strävar efter att hitta lösningar och har alltid en professionell inställning i allt du gör.

Har du frågor om tjänsten?
Välkommen att kontakta
Marcus Sandberg, Etableringsansvarig Stjärnkliniken AB
marcus@stjarnkliniken.com

Vi intervjuar och anställer löpande.
Ansök genom att skicka personligt brev samt CV till rekryterring@stjarnkliniken.com

Anställningsform: Fast anställning med start enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön, individuell lönesättning