Stjärnkliniken i Göteborg

På första våningsplanet i Axesshuset, på Södra Allégatan 6 intill den charmiga stadsdelen Haga, hittar du i nyrenoverade lokaler det multidisciplinära teamet på Stjärnkliniken!

Vi är ett sammansvetsat team bestående av legitimerade och certifierade terapeuter med kvalitet och trygghet i fokus som erbjuder en stor bredd av kompetenser. Hos oss hittar du naprapater, fysioterapeuter, kiropraktorer, massageterapeuter, personliga tränare samt hälsocoach och samtalsterapeut. Detta skapar alla möjligheter för dig som privatperson, er som företag eller idrottsförening att förebygga, optimera eller få hjälp med olika typer av behandlingar utefter behov. Målet är alltid att på bästa möjliga sätt få dig smärtfri och bidra till ett hälsosamt välmående, men också hjälpa dig som vill prestera på din högsta nivå utifrån din förmåga och dina mål. 

På Stjärnkliniken i Göteborg jobbar vi med ett flertal landslag såsom Futsallandslagen och Alpina landslagen, samt idrottsföreningar och företag runt om i Västra Götalands län.

Klinikchef: Ida Magnusson

Ring oss på: 031-15 95 95

Öppettider:

Mån – Fre: 08.00 – 17.00

Hitta hit: Södra Allégatan 6

Få hjälp av våra experter.