NAPRAPAT TORSLANDA

 Behöver du en naprapat i Torslanda? Våra naprapater är specialister inom muskel-, led- och rörelseområdet. Vi använder manuell behandling för att minska din smärta och förbättra ditt hälsotillstånd. Vi finns i Bon Padel Arena.

Manipulation

Massage

Dry-needling

hero-image

 Erfarna och legitimerade 

 Hos oss på Stjärnkliniken får du träffa legitimerade naprapater i Torslanda som har expertis och lång erfarenhet av att lindra smärta som orsakas av problem i samspelet mellan muskler, leder och nervsystem. Våra naprapater arbetar sedan med att återställa din kropps rörelseförmåga. 

 Efter att ha behandlat symptomen så analyserar våra legitimerade naprapater de bakomliggande orsakerna till dina besvär. Dessa kan inkludera muskulära obalanser eller faktorer relaterade till din arbetsmiljö. Utöver behandling av befintliga skador kan du också besöka oss för att förebygga smärta och skador med hjälp av våra naprapatbehandlingar. 

Våra kliniker

Nedan hittar du våra kliniker i Göteborgsområdet som erbjuder naprapati. 

Hur går en behandling till? 

Vid behandlingen fokuserar naprapaten på att använda manuella tekniker för att behandla besvär som kan uppkomma i samband med rörelseapparaten, såsom smärta och stelhet i muskler och leder. 

Naprapaten använder oftast manipulation och mobilisering av leder i kombination med massage och stretching av musklerna för att behandla olika typer av besvär. Beroende på patientens individuella behov kan också elektromedicin, akupunktur, dry-needling och stötvågsbehandling användas. 

Vad kan en naprapat hjälpa mig med? 

Naprapaten har expertis inom behandling av problem såsom ryggsmärta, nacksmärta, axelproblem, knäsmärta och andra åkommor inklusive spänningshuvudvärk, ischias och tennisarmbåge. 

Boka tid

Tveka inte att höra av dig till oss för att boka tid hos en av våra naprapater i Torslanda. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att vi anpassar behandlingarna efter dig och dina önskemål. 

hero-image

DET LILLA EXTRA

Varför Stjärnkliniken?

Efter behandlingen får du ett personligt träningsprogram och andra råd som kan hjälpa dig att återhämta dig och förebygga framtida skador. Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga vården och återhämtningen. Välkommen till vår naprapati i Torslanda! 

hero-image

Vi hjälper dig idag.
Välj din klinik.