Personlig tränare

Just nu söker vi personlig tränare till Söderköping

Stjärnklinikens vision är att skapa ett friskare Sverige med prägling av elitidrotten. Vi står inför en häftig resa för att förverkliga detta och söker därför fler stjärnor till våra team. Med ett unikt lagarbete och ett forskningsbaserat arbetssätt säkerställer vi en hög kvalité på både interna och externa tjänster.  Hos oss ska alla känna sig som en stjärna – oavsett om du är kund eller medarbetare!

Arbetsuppgifter
Som PT ansvarar du för att ta fram övningar och träningsprogram anpassade för varje individuell kund om det så handlar om att komma igång med träning eller att få ut maximal nivå. Du gör en grundlig analys kring träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar, syfte och målsättning med träningen vilken sedan ligger till grund för den kommande planeringen. På Stjärnkliniken träffar du både motionärer och elitidrottare eller idrottslag och kan därför även arbeta på olika uppdrag utanför kliniken.

Som personlig tränare ingår du i något av våra olika klinikteam och kommer självklart delta i att utveckla verksamheten framåt efter våra värdegrunder och verksamhetsmål.

Din profil
Som personlig tränare har du en hög social kompetens och en stark drivkraft att nå uppsatta mål. Du brinner för träning och hälsa och att få motivera och inspirera andra. Du är självklart utbildad certifierad personlig tränare där fördjupningar är meriterande.

Vårt erbjudande till dig
Som PT på Stjärnkliniken erbjuds du ett varierat arbete i en härlig arbetsmiljö. Förutom att ingå i ett team får du även arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Genom regelbunden internutbildning och fördjupningsarbete i någon av våra fokusgrupper bidrar du till att höja kvaliteten inom verksamheten. Du ges bra utvecklingsmöjligheter genom en årlig utbildningspott på 5 000kr samt tillgång till mentorskap.
Du erbjuds även förmåner såsom fri tillgång till träning och friskvårdsbidrag. Som stöd i ditt arbete har du tillgång till resurser inom sälj, marknad, ekonomi, kommunikation och patientkoordinator.

Har du frågor om tjänsten?
Välkommen att kontakta
Marcus Sandberg, klinikchef Stjärnkliniken AB
073-629 83 64 eller marcus@stjarnkliniken.com

Ansök genom att skicka personligt brev samt CV till rekrytering@stjarnkliniken.com

Anställningsform: Fast anställning med start enligt överenskommelse. Tjänsten är 100%.
Löneform: Olika löneformer erbjuds
Ort: Söderköping eller Katrineholm (tjänstgöring möjlig på flera kliniker)

 

Vi intervjuar och anställer löpande. Välkommen med din ansökan!